Cercetare, Investigatii neinvazive, Terapii alternative

Oricata imaginatie ar exista, ea nu tine loc de imagine. Imaginea, inainte de toate, este un cumul de informatii, informatii care nu apar, toate, vederii directe. Fara o imagine completa, medicina nu ar putea sa opereze cu adevaruri, ci doar cu presupuneri. Revine stiintei, fizicii cu precadere, sa cerceteze si sa gaseasca metode pentru a culege cat mai multe informatii despre corpul uman, despre structura si functionarea sa. De la aceasta baza pleaca restul, metodele fizice sunt provocarile pe care ingineria le are ca punct de plecare in dezvoltarea aparatelor necesare. Iar toate aceastea aduc, la indemana medicinei, fiind ea in sine o ramura stiintifica ce foloseste bazele stiintelor ce ii sunt piloni: biologia, fizica, psihologia, o cale de a deveni performanta si eficienta...

Cititi mai mult...

Starile creierului. Stimulare alternativa

Memoria

Definitia memoriei este – proces psihic care consta in intiparirea, recunoasterea si reproducerea senzatiilor, sentimentelor, miscarilor, cunostintelor etc. din trecut.
Este o definitie seaca si care nu lasa sa se intrevada importanta capitala a acestei notiuni.

Fara memorie nu se poate trai decât în prezent, pentru ca, de fapt, continuitatea vietii depinde de aceasta substanta numita memorie. Ea este cea care produce notele care se combina pentru a tese disonantele si armoniile unei vieti individuale. Ea este cea care il face, pe fiecare om, unic.
Putini se gandesc la importanta memoriei insa fiintele dotate cu o memorie extraordinara au fascinat lumea si au jucat un rol important în istorie.

Henrich Heinekin – memora fraze inca de la o varsta foarte frageda. La 10 luni, varsta la care cei mai multi abia ajung sa spuna mama, Heinrich era capabil sa retina si sa recite texte lungi, atat in versuri cat si in proza. La 15 luni a invatat istoria, la 2 ani latina si franceza. La aceasta varsta stia deja sa scrie. Desi locuia in Lubeck, in Germania era pasionat de Danemarca careia ii cunostea perfect istoria si geografia. In 1725, regele Danemarcei l-a invitat la curtea sa pe copil care avea atunci 4 ani. Micutul trebuie sa le fi dat ceva complexe curtezanilor sai, caci a raspuns la diverse intrebari puse in trei limbi si a recitat aproximativ o mie patru sute de pagini din clasicii latini.

Racine – recita piese intregi dupa ce le citise o singura data.

Toscanini – avea o memorie muzicala excelenta. Despre el se povesteste ca in timpul unei repetitii, el fiind dirijor, un fagotist nu canta. Interpelat fagotistul a explicat ca are defecta o clapeta la instrument si nu poate lua o nota. Dupa ce s-a gandit un moment, Toscanini i-a raspuns ferm: Poti canta linistit, aceasta nota nu apare in program!

Robert Fischer – poate cel mai celebru dintre campionii mondiali de sah era renumit pentru memoria sa uluitoare, el avea in memorie sute de partide si ceilalti sahisti spuneau despre el ca este o biblioteca ambulanta.

Nikola Tesla – cel care a facut descoperiri uluitoare pana si pentru aceasta epoca, spunea ca toate inventiile lui le accesa din memoria sa cazand intr-o stare de visare.

Asadar fie ca este vorba despre cariera, de viata sociala, de studii, de domeniul profesional, sport, avocatura, joc sau reusita financiara, o memorie excelenta constituie un atu incomparabil.

Cititi mai mult...

Echipamente

Crownscope M17 by Bioentech

Quantum Magnetic Analysis vers.6

Metatron Hunter 4027 NLS System

9D LRIS NLS Health Diagnostic System Therapy Device

Multi-purpose health device KWD-808I

Multifunctional physio/electrotherapy QXTA-08

Evaluari si Terapii

Toate evaluarile, investigatii la de natura biologica structurala, dar si functionala, efectuate, sunt neinvazive. Acestea se efectueaza rapid (max. 15 min. fiecare investigatie), fara pregatire prealabila. Beneficiind de cele mai noi cercetari, acestea au o mare precizie, fiind de un enorm ajutor medicului terapeut in diagnosticarea prealabila sau pe parcurs.
De altfel si terapiile sunt neinvazive biologic, fiind vorba de terapii energo-informationale (frecvente rezonante, lumina, sunet, metaterapii).