Cercetare, Investigaţii neinvazive, Terapii alternative

Oricâtă imaginaţie ar exista, ea nu ţine loc de imagine. Imaginea, înainte de toate, este un cumul de informaţii, informaţii care nu apar, toate, vederii directe. Fără o imagine completă, medicina nu ar putea să opereze cu adevăruri, ci doar cu presupuneri. Revine ştiinţei, fizicii cu precădere, să cerceteze şi să găsească metode pentru a culege cât mai multe informaţii despre corpul uman, despre structura şi funcţionarea sa. De la această bază pleacă restul, metodele fizice sunt provocările pe care ingineria le are ca punct de plecare în dezvoltarea aparatelor necesare. Iar toate aceastea aduc, la îndemana medicinei, fiind ea în sine o ramură ştiinţifică ce foloseşte bazele ştiinţelor ce îi sunt piloni: biologia, fizica, psihologia, o cale de a deveni performantă şi eficientă...

Cititi mai mult...

Date de contact:

Sediu:
Telefon:

Bucuresti
+40 761 893 944

Acord GPDR

Prin transmiterea de mesaje pe acest site, utilizatorul îşi exprimă acordul privind utilizarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal, având în vedere că aceste date vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.

Formular de contact

Echipamente

Crownscope M17 by Bioentech

Quantum Magnetic Analysis vers.6

Metatron Hunter 4027 NLS System

9D LRIS NLS Health Diagnostic System Therapy Device

Multi-purpose health device KWD-808I

Multifunctional physio/electrotherapy QXTA-08

Investigaţii şi Terapii

Toate evaluările, investigaţii de natură biologică structurală, dar şi functională, efectuate, sunt neinvazive. Acestea se efectueaza rapid (max. 35 min. fiecare investigaţie), fără pregătire prealabilă. Beneficiind de cele mai noi cercetări, acestea au o mare precizie, fiind de un enorm ajutor medicului terapeut în diagnosticarea prealabilă sau pe parcurs.
De altfel şi terapiile sunt neinvazive biologic, fiind vorba de terapii energo-informaţionale (frecvenţe rezonante, lumină, sunet, metaterapii).