Cercetare, Investigatii neinvazive, Terapii alternative

Oricata imaginatie ar exista, ea nu tine loc de imagine. Imaginea, inainte de toate, este un cumul de informatii, informatii care nu apar, toate, vederii directe. Fara o imagine completa, medicina nu ar putea sa opereze cu adevaruri, ci doar cu presupuneri. Revine stiintei, fizicii cu precadere, sa cerceteze si sa gaseasca metode pentru a culege cat mai multe informatii despre corpul uman, despre structura si functionarea sa. De la aceasta baza pleaca restul, metodele fizice sunt provocarile pe care ingineria le are ca punct de plecare in dezvoltarea aparatelor necesare. Iar toate aceastea aduc, la indemana medicinei, fiind ea in sine o ramura stiintifica ce foloseste bazele stiintelor ce ii sunt piloni: biologia, fizica, psihologia, o cale de a deveni performanta si eficienta...

Cititi mai mult...

Informatii si noutati

Starile creierului. Stimulare alternativa. Memoriei este un proces psihic care consta in intiparirea...

Cititi mai mult...

Buyology - Stiinta manipularii consumatorilor. Comerciantii de boli inventate

Cititi mai mult...

Daniel-Dumitru Darie
licentiat in Fizica (1994)
master, Fizica aplicata in medicina
doctorand, Metode fizice de ima-gistica informationala, neinvaziva, cu aplicatii in medicina
licentiat in Drept (2015)

Despre evaluari si investigatii

At vero eos accusamus et iusto odio dignis- simos ducimus qui blanditiis praesentium volup- tatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupidi- tate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia.

Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas.

Echipamente

Crownscope M17 by Bioentech

Quantum Magnetic Analysis vers.6

Metatron Hunter 4027 NLS System

9D LRIS NLS Health Diagnostic System Therapy Device

Multi-purpose health device KWD-808I

Multifunctional physio/electrotherapy QXTA-08

Evaluari si Terapii

Toate evaluarile, investigatii la de natura biologica structurala, dar si functionala, efectuate, sunt neinvazive. Acestea se efectueaza rapid (max. 15 min. fiecare investigatie), fara pregatire prealabila. Beneficiind de cele mai noi cercetari, acestea au o mare precizie, fiind de un enorm ajutor medicului terapeut in diagnosticarea prealabila sau pe parcurs.
De altfel si terapiile sunt neinvazive biologic, fiind vorba de terapii energo-informationale (frecvente rezonante, lumina, sunet, metaterapii).